Siirry sisältöön

Palvelut

Peuhkuri Oy on tänä päivänä erikoistunut yhä laajemmalle rakentamisen, remontoimisen ja viimeistelyn saralla. Työmme tärkein tehtävä onkin löytää asiakkaidemme tarpeisiin ja laatuvaatimuksiin, juuri oikeat ratkaisut.

Toiminta-alueemme on pääasiassa Etelä-Karjala, mutta työskentelemme myös kunta-alueen rajojen ulkopuolella. Täten toiminta-alueemme voikin sanoa olevan Etelä-Suomi.

Alta löydät yleisimpiä palveluitamme ja voit kontaktoida yhteyshenkilöitämme pyytämällä tarjouksen. Tapoihimme ei kuulu töistä kieltäytyminen!

Isot ja pienet rakennus- ja saneeraustyöt kuuluvat palveluihimme. Oli kyseessä sitten tilojen muutostyöt tai uuden rakentaminen, niin meihin kannattaa olla yhteydessä. 

Meillä on vahva osaaminen rakennus- ja saneeraustöihin sekä kokeneiden ammattitekijöiden että työnjohdon puolelta. Yhteistyössä tilaajan kanssa, saamme varmasti projektit laadukkaasti maaliin.

Rakennustöiden sekä saneeraustöiden skaala on laaja, mutta viime vuosina olemme toteuttaneet mm.

  • Rakennusten ja tilojen kattavia muutos- ja saneeraustöitä.
  • Laajennusrakentamista
  • Korjausrakentamista

Julkisivuremontit ovat kautta aikain ollut yksi vahvimmista osaamisalueistamme, joissa tekemisen laadusta ei tingitä!

Teemme jokaisella kesäkaudella useita julkisivu- ja parvekeremontteja eri kohteissa, vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella.

Meidän kauttamme saat palveluntarjonnan, joka kattaa kaikki työvaiheet valmiiseen pintaan asti.

Otathan meihin yhteyttä niin laskemme projektista tarjouksen.

Toteutamme niin pieniä kuin suurempiakin asunto- ja taloremontteja asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Kattavan kumppaniyritysverkoston avulla pystymme hoitamaan kaikki tarvittavat työt lattiasta kattoon ja kalusteisiin. Pystymme sisällyttämään myös remontteihin tarvittavat LVIS-työt yhteistyössä näiden alojen ammattilaisten kanssa.

Tapoihimme ei kuulu töistä kieltäytyminen! Otathan meihin yhteyttä niin sovitaan katselmus!

Viimeistelytöistä meidät tunnetaan parhaiten. Valmiit pinnat ovatkin tärkein käyntikorttimme asiakkaidemme suuntaan.

Palveluvalikoimaamme kuuluu kattavat ulkomaalaustyöt sekä sisäpuoliset tasoite- ja maalaustyöt. Myös esimerkiksi kalustaminen ja kaikki mahdolliset asennustyöt teemme mielellämme. Töistä emme kieltäydy! Otathan yhteyttä.

”Laatua päin seiniä.”